Waar kan je tuingereedschap huren?

Ben jij een echte tuinvrouw of tuinman? Vind jij het fantastisch om lekker te wroeten in de aarde, hortensia’s te planten en het gazon prachtig groen te houden zodat de hele buurt jaloers is? Dan heb je natuurlijk tuingereedschap nodig. Maar tuingereedschap is niet altijd goedkoop en vaak heb je het ook niet het hele jaar door nodig! Daarom is tuingereedschap huren een populaire optie waar steeds meer mensen voor kiezen. Lekker duurzaam en relatief goedkoper. Maar waar huur je tuingereedschap? Wij zochten het uit. Lees verder en ontdek waar jij het beste tuingereedschap kunt huren.

Voordelen tuingereedschap huren

Krap bij kas? Geen opbergruimte meer? Verduurzamen? Professioneel gereedschap huren heeft veel voordelen. Hier zijn ze op een rijtje:

  • Goedkoper – het aanschaffen van tuingereedschap is duur. Zeker als je je bedenkt dat je het maar een paar keer in het jaar nodig hebt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kosten van het onderhouden van je tuingereedschap. Tuingereedschap huren is een goedkoop alternatief. Zo hoef je geen fortuin uit te geven bij de bouwmarkt door duur gereedschap aan te schaffen.
  • Meer ruimte voor andere spullen – een grote verticuteermachine, heggenschaar, grasmaaier en nog véél meer. Tuingereedschap stapelt zich op en voor je het weet heb je geen ruimte meer voor de fiets van je kind of je Harley Davidson. Huur je tuingereedschap en heb na het tuinieren genoeg ruimte over voor je andere spullen!
  • Altijd het beste – als jij je tuingereedschap koopt, heb je te maken met afschrijving. Na een jaar is het alweer verouderd en heeft een nieuwe technologie de oude vervangen. Als jij ieder jaar je tuingereedschap huurt, huur je altijd het nieuwste van het nieuwste.
  • Bezorging – grof tuingereedschap huren? Niet iedere hobbyist heeft een grote aanhanger of het juiste rijbewijs om dit even te vervoeren. Verhuurders bieden vaak een bezorgoptie aan (soms tegen extra kosten, dus let hier wel op). Dan hoef je zelf in ieder geval niet te slepen.
Tuinman met bladblazer

Gamma

Gamma is een grote speler als we praten over het verkopen van tuingereedschap en andere accessoires voor in de tuin. Je kunt er voor bijna elk wissewasje heen. Gamma zit ook in de business van het verhuren van tuingereedschap aan tuinmannen en -vrouwen die liever huren dan kopen. Geïnteresseerd in het huren van tuingereedschap bij de gamma? Klik hier!

Wat zeggen klanten over de Gamma?

‘’Onze ervaringen met Gamma zijn al heel veel jaren erg positief Zo wordt er met je mee gedacht, en lopen ze met je mee naar de vakken als je advies nodig hebt, of als je het zelf niet kan vinden. Een goede winkel voor goede prijzen.’’

‘’Niet altijd even goede service, maar over het algemeen prima. Ik blijf toch terugkomen.’’

Karwei

De Karwei is, net als de Gamma, een bekende term in onze Nederlandse taal. Ook bij de Karwei kun je tuingereedschap huren. Je kunt als onervaren klusser contact opnemen met de klantenservice van de Karwei om professioneel advies te krijgen van ervaren vakmannen en -vrouwen die veel expertise met zich meebrengen. Gekwalificeerd personeel geven je advies zodat je snel aan de slag kunt met professioneel tuingereedschap. Klik hier als je wilt huren bij de Karwei!

Wat zeggen klanten over de Karwei?

‘’Vond de service van de Karwei prima. Stond eerst een lange tijd te praten met een medewerker die me goed adviseerde over een grasmaaier. Pakte goed uit. Erg tevreden!’’

Huren.nl

Huren.nl is een platform waarop jij tuingereedschap kunt huren bij verhuurders bij jou in de buurt. Het brengt vraag en aanbod samen. Browse gemakkelijk rond op hun website en zoek het tuingereedschap wat jij wilt huren. Voer vervolgens jouw postcode in en zie alle aanbieders bij jou in de buurt! Huren.nl proberen? Klik hier!

Wat zeggen klanten over Huren.nl?

‘’Snel inzichtelijk welke verhuurbedrijven er in de buurt zijn. Vergelijken op prijs gaat heel makkelijk.’’

‘’Ook voor de kleine beurs! Zeer betaalbaar en ook nog eens veel ruimte Belangrijkste van alles, correct contact.’’

Boels.com

Boels.com is de laatste op onze lijst aan verhuurders van tuingereedschap. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen hier terecht om professioneel tuingereedschap te huren. Het aanbod is ruim en varieert van grote machines tot de kleinere tools. Geïnteresseerd in het huren van tuingereedschap bij Boels.com? Klik hier!

Wat zeggen klanten over Boels.com?

‘’Had een houtversnipperaar gehuurd maar er viel tijdens werkzaamheden een bout uit het apparaat. De huurkosten werden tengevolge van dit euvel meer dan gehalveerd en kosten van halen en brengen werden ook nog eens gecrediteerd! Ik vond dit een klantvriendelijke oplossing.’’

‘’Trilplaat gehuurd. Zeer vriendelijk geholpen. Goeie uitleg gekregen en de medewerker hielp mij netjes mee om dat zware apparaat in de auto te tillen. Prijs kwaliteit is prima.’’

 
Tuingereedschap huren

Tuingereedschap huren? Wij raden het aan!

Hopelijk ben je nu wat wijzer geworden over waar jij je tuingereedschap kunt huren. Huren is een aantrekkelijk alternatief voor kopen. Over het algemeen is het goedkoper, makkelijker en duurzamer. Wil je wel je tuingereedschap kopen? Dan raden we je aan goed onderzoek te doen naar het beste gereedschap in de markt. Meer weten over gereedschap? Lees hier over de beste bladblazersheggenscharenkettingzagen en meer!

Onze auteur
Jesper Jongman
Jesper Jongman

In mijn vrije tijd houd ik ervan om lekker te sporten, speel ik graag gitaar, heb ik plezier in koken en ben ik geen vreemde op het gebied van doe-het-zelven. Waarom schrijf ik artikelen? Ik wil dat mensen de waarheid weten en zo goed mogelijk geïnformeerd zijn voordat ze producten kopen, zodat ze kunnen zien of het aan hun behoeften voldoet. Ik wil voorkomen dat mensen een miskoop begaan en ze direct aan het juiste product helpen. Hiervoor voer ik uitgebreid onderzoek uit naar het gereedschap waar ik over wil schrijven en ontdek ik wat de betere modellen op de markt zijn!

Pagina overzicht

Gerelateerde artikelen
Recente reviews